El govern de Monòver recolza la vaga feminista convocada per al proper 8 de març. Per eixe motiu, les 5 dones del govern no tindran agenda política aquest dijous, mentre que sí s’incorporaran a la concentració que l’ajuntament ha convocat a les seues portes entre les 12’30 i les 13’00 hores.

En eixe sentit , el govern local fa una crida a totes les dones de Monòver a secundar la vaga als seus treballs, mitjançant l’aturada total o el paro de dues hores al torn de matí o de vesprada, i a participar a la concentració que es durà a terme a les portes de l’ajuntament a les 12’30 hores.

Per a aquesta concentració, i a un temps on els símbols tenen molt de valor, el balcó de l’ajuntament lluirà un cartell al que es podrà llegir CANVIA EL ROL. PENJA EL DAVANTAL, amb la intenció de que totes les dones que ho estimen oportú pengen, personalment, el seu davantal del balcó de l’ajuntament durant un dia, com a símbol de protesta per la discriminació que pateixen al seus entorns laborals, socials i domèstics, espais als que les obligacions, els treballs, els salaris, les condicions i els rols estan distribuïts de forma injusta. Tanmateix, l’ajuntament convida a les dones més joves del poble a penjar, igualment, un davantal al balcó del consistori en senyal de rebuig front a un estereotip de gènere que volem que canvie.

Per tot açò, el govern local recolzarà la vaga d’aquest dia 8 de març i demana a les dones de Monòver que participen, igualment, a la vaga i a la concentració proposada, per tal de fer visibles les exigències d’aquesta reivindicació pels drets de les dones, per la igualtat efectiva i real. De les d’ara i de les del futur.